Preview Mode Links will not work in preview mode

De kristna j**larna

May 27, 2020

I den här veckans avsnitt så virkas det på och Vanessas handtvättarresa består. Vad tycker tjejerna om männen där ute i världen? De ger några tips på vad man kan göra i en pandemi som denna och finns det något kul man kan göra i sommar på hemmaplan? Frågan är, får man ens ha sommarplaner?? Allt detta...


Apr 9, 2020

I denna veckans avsnitt frågas det om både högt och lågt. Vad är tjejerna stolta över? Har de någonsin bråkat? Hur tar de sig tid med Gud? Och hur ser dom på sex? Vilken TV-serie vill de vara med i och hur vill de spendera sin pension? Ni hör ju!! In och lyssna! 


Mar 27, 2020

Tjejerna tar sig an elefanten i rummet och det snackas corona. Maria tror hon haft corona och de spricker hål på myterna kring viruset, eller?! Kan det komma något bra utav viruset eller är det bara skit? Det blir ett avsnitt om corona more or less. 


Mar 11, 2020

Säsong 2 är ÄNTLIGEN här. Tjejerna är tillbaka bättre sent än aldrig. Vad har hänt sen sist? Var tjejerna verkligen nära på att kasta in handduken? 
Det snackas JB och kroppshets. Blir man lätt förlöjligad som kristen person? Svaret får ni i avsnittet.


Dec 4, 2019

Sista podden för i år! Black week har varit. Vad har tjejerna att säga om det? De går in på hemskheter som varit aktuella och om vad julen egentligen innebär. Är Maria invalid? Det kan vara så att tjejerna är mitt i en kris och vem köper en lägenhet på fyra sekunder?

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!! Ses nästa...